Fotóprojektnek indult, közösséggé lett, most pedig nyitva a vállalkozó édesanyák felől a bármilyen nemű és társadalmi státuszú vagy családi állapotú, de továbbra is (többnyire) egyedül vállalkozók felé játékos bolondozásokat szervezünk. Erre mondják, hogy alulról építkező társadalmi kezdeményezés, de mi jobban szeretjük azt mondani, hogy úgy csináljuk, ahogy megálmodjuk, útközben alakítjuk és minden egyes percében élvezni szeretnénk.

A projekt mindig is önkéntes alapokon működött, mindig mindenki beletette azt, amit éppen tudott. (Még) nem áll mögöttünk cég, egyesület vagy nonprofit kft., nem állnak mögöttünk pénzemberek sem, mert eddig is csodálatosan működött, hogy mindent megoldottunk támogatóink által.

Ha – egy cégként vagy céget képviselve – úgy érzed, tudsz azonosulni a céljainkkal, tetszik, amit csinálunk, valamilyen módon szeretnél részt venni benne, keress meg minket, üljünk le kávézni vagy borozni, sörözni és beszélgessünk róla!

Örömmel fogadunk pénzbeli, tárgyi, szellemi támogatásokat, akár egy-egy H.E.K.K.-bulihoz vagy más rendezvényünkhöz, akár az egész projekthez!

Itt érsz el minket!