MOMents 365 pályázat vállalkozó anyáknak

Gyerekek mellett vállalkozol?

Szeretnél támogatást, inspirációt, ötleteket kapni hozzád hasonló vállalkozó anyáktól?

Hiszel a női közösségek erejében?

Szívesen megosztanád a tapasztalataidat?

Akkor köztünk a helyed!

A MOMents365 egy alulról építkező társadalmi kezdeményezés, melynek célja, hogy segítse a vállalkozni szándékozó  vagy már vállalkozó anyákat.

Jelenleg 30-an vagyunk, akik Szabó Ági  portréival és a saját történetünk elmesélésével szeretnénk biztatást és önbizalmat adni azoknak az anyáknak, akik nem tudnak, vagy nem akarnak visszamenni a régi munkahelyükre az első, második, többedik gyermekük születése után. Mi úgy döntöttünk, saját vállalkozásba fogunk, és ott kamatoztatjuk a tudásunkat, ott valósítjuk meg az álmainkat. Megmutatjuk, hogyan dolgozunk mi, elmeséljük a nehézségeket, és azt, hogyan sikerült megoldanunk azokat. Erőt adunk a hozzánk hasonló édesanyáknak, elmondjuk: nem vagy egyedül, ezen mindenki átesik.

Segíteni szeretnénk, hogy a vállalkozó anyák bemutatkozhassanak, hogy a kezdeti 30 anya története egyszer 365 nő története lehessen. Szeretnénk javítani az otthonról dolgozni akaró édesanyák társadalmi megítélését.

Csatlakozz Te is!

Mondd el Te is a történetedet, és válj a MOMents365 közösség tagjává!

Pályázati feltételek

A pályázók köre

Téged is várunk, ha olyan anya vagy, aki vállalkozik, egyedi terméket/szolgáltatást hozol létre, és szeretnél a MOMents365 tagjaként közreműködni a csoport céljainak előmozdításában.

A pályázat formája, szerkezete

Egy esszé formájában várjuk a saját történetedet arról, hogyan vállalkozol anyaként. Őszinte, tabumentes bemutatkozásokat várunk, amelyek elmesélik a vállalkozás indításának, működtetésének nehézségeit, a megküzdési stratégiákat, a megtalált egyedi megoldásokat.

Az írásodat csatolt szöveges dokumentumként (.doc)  várjuk, a file neve a saját vagy a vállalkozásod neve legyen (pl. mintanev_mintvallalkozas_moments365palyazt.doc) !

Fejlécben szerepeljen a saját neved és elérhetőségeid (mint egy önéletrajznál).

Az esszé hossza: 4000-6000 leütés.

Jelöld meg az esszéd végén, hogy milyen formában vennél részt szívesen a MOMents 365 közösség fejlesztésében, hogyan tudnál Te is hozzájárulni a céljaink megvalósulásához.

Az esszé végén szerepeljenek  vállalkozásod elérhetőségei (linkek, kötelező), hogy mióta vagy vállalkozó (nem kötelező), gyermekek száma, születési éve, neme (nem kötelező).

MINTA LETÖLTÉSE ITT

Az esszéhez csatolni kell 1-3 fotót (nem az esszébe beszúrva, hanem külön csatolmányként!), ahol munka közben (akár a gyerekekkel együtt) vagy látható. Nem kell profi fotónak lenni, de vedd figyelembe, hogy ez a kép fog szerepelni a neved és a vállalkozásod mellett a MOMents365 honlapon, azaz ez a kép képviseli a márkádat, így javasoljuk, hogy jó minőségű képet küldj! A csatolt képeket az esszéhez hasonlóan nevezd el (pl.  mintanev_mintvallalkozas_moments365foto.jpg)!

(Lehet, hogy szigorúnak tűnik ez a sok megkötés, de nem azért, mert ennyire szőrös szívűek vagyunk, hanem mert a fenti elemek betartásával jelentősen megkönnyíted a dolgunkat a beérkező pályázatok kezelésénél!)

A pályázatokat folyamatosan várjuk a moments365.hu@gmail.com e-mail címre!

A pályázatokat a MOMents 365 jelenlegi csoporttagjai bírálják el.

Ha a benyújtott pályázatod megfelelt a kiírási feltételeknek, a MOMents 365 csoport tagjává válsz, és az alábbi előnyökhöz jutsz

  • felkerül a történeted a Moments365 honlapra, amivel nagyobb ismertségre tehetsz szert,
  • élvezheted a csoporttagságból adódó egyéb előnyöket, mint pl. a Clusterhaus proworking hálózat által felajánlott, térítésmentesen igénybe vehető, 13. kerületi közösségi irodánkat.
  • használhatod a csoporton belül működő szívességbankot,
  • részese lehetsz a zárt Facebook-közösségünknek, ahol kérdezhetsz, megoszthatod a tapasztalataidat, barátokra, üzleti kapcsolatokra tehetsz szert,
  • részt vehetsz kapcsolatépítő találkozóinkon,
  • hamarosan használhatod védjegyként a Moments365 jelzést, ami mutatja, hogy a szolgáltatásod/terméked vállalkozó anya ötlete/keze munkája. (hamarosan erről is többet mondunk!)
  • és még egy csomó mindennel készülünk!