Mi a MOMents365 KETTŐPONTNULLA?

2015 novemberében lezártuk a MOMents365 fotóprojekt és közösség első szakaszát. Addig megtörtént minden, aminek meg kellett történnie: a kiállítás utána még 2-3 helyre vándorolt tovább, hogy történeteikkel még több vállalkozó vagy vállalkozást tervező anyukát biztassunk, támogassunk személyes példáinkkal.

Utána viszont egy jó hosszú, majdnem egy egész éves pihenő következett. Ez idő alatt újraterveztünk, álmodoztunk, figyeltünk, hogy nektek, a mi kis hű és lelkes táborunknak hogyan tudnánk a legtöbbet adni úgy, hogy ebben mi is jól érezzük magunkat, hogy a “főállásaink” mellett ez a tevékenység is feltöltsön, lelkesítsen minket.

Így újraszerveztük magunkat, jelenleg hárman szervezzük és álmodjuk a MOMents eseményeit. Legfrissebb tagunk Andri Diána, aki nélkül nem születhettünk volna újjá. Csodálatosan átlátja a mi néha kusza terveinket, egyengeti útjainkat és jobbnál jobb megoldásokkal és ötletekkel áll elő. Táncsics Judit oszlopos tagja a MOMentsnek, majdnem a kezdetektől a fő szervezők között volt az első szakaszban is, a legképtelenebb ötleteinket rögtön megtorpedózza, de hoz helyette négy másikat. Néha egyik témából a másikba csak egy mondaton belül, de pont ezért a tempóért is szeretjük nagyon. Végül itt vagyok én, Szabó Ági, az eredeti MOMents megálmodója, eddig nem sikerült kitúrniuk a projektből :).

Így tehát szervezettebb formában folytatjuk az utunkat. Már nemcsak vállalkozó anyukák gyűlnek körénk, egyre több szerencsére a vállalkozó vagy majdnem-vállalkozó fiatalember is, akik gondolkodásmódja minden alkalommal lenyűgöz minket: milyen más színben lát egy férfi, mint egy nő. Ez üdítő és nagy öröm nekünk, hogy a társaságunk ilyen szépen bővül.

Beszélgetéseket tervezünk, különleges, szexi eseményeket, amire bárkit szeretettel várunk, akit érdekel az adott téma. Ezek a beszélgetések havonta, a hónap vége felé mindig csütörtökönként vannak/lesznek.

A honlap frissítése az új szelek befogásáért még folyamatban van, addig is figyeljétek a Facebook-oldalunkat, ahol mindig a legfrissebb hírekkel várunk benneteket.