Neked mit jelent a siker?

Talán minden nap mást. Pénteken például előre meg tudtam főzni a hétvégére, mivel általában szombaton és vasárnap is dolgozom. Szuperhősnek éreztem magam. Jól sikerül egy munkám és egy szívhezszóló üzenetet kapok az ügyfeleimtől. Néha eszembe jut egy jó ötlet, ami valaki mást megint előbbre visz. Elintézek egy régóta halogatott dolgot. Nyújtom a kezemet egy barátnak, akinek szüksége van rá. Legózom a fiammal vagy kézenfogva sétálunk az utcán és beszélgetünk.

Lehet, hogy egy üzleti versenyen nem érnék el kirobbanó sikert a fentiekkel. De tudjátok mit? Nekem sokkal fontosabb, hogy én ezeket igenis sikernek élem meg, és ettől mosolygok, ettől tudok tovább menni. Ettől tudok előbbre lépkedni vagy éppen boldog megelégedéssel megélni az adott időszakot.
Arra buzdítunk benneteket ezzel a pályázattal, hogy nézzetek magatokba: NEKED MI JELENTI A SIKERT? Miért gondolod, hogy te lehetnél AZ ÉV DOLGOZÓJA?
Fogalmazd meg 5, azaz ÖT mondatban, hogy magad számára miért vagy te az év dolgozója. Most nem fontos, mennyit kerestél, hány terméket adtál el, milyen nagyszabású szerződést kötöttél, minket az érdekel, szubjektíven, belülről, a szíved felől nézve, neked mi volt a legfontosabb idén? Ez éppenséggel egybeeshet azzal, hogy mennyi pénzt kerestél, ha neked az a fontos, a lényeg, hogy a te saját értékrended szerint találd ezt meg magadban.

Írhatod viccesen vagy komolyan, romantikusan, nagyzolva vagy brutál őszintén, a lényeg, hogy nézz magadba és figyelj befelé.
Saját magunk főnökeinek és beosztottainak lenni egyszerre elég kiképzős, nincs külső megerősítés.
Így mi most, 2016-ban megpróbálunk a Ti motiváló, támogató virtuális főnökeitek lenni ezzel a pályázattal.
Hogyan tudsz jelentkezni?
Az ötmondatos pályázaitokat december 6-án éjfélig várjuk az alábbi űrlap kitöltésével:

PÁLYÁZOM AZ ÉV DOLGOZÓJA DÍJRA

A pályázatra jelentkezhet bárki, nem teszünk kitételeket korra, nemre, családi státuszra vonatkozóan. Egyedül annyit kérünk, hogy többé-kevésbé egyedül vagy kevés alkalmazottal dolgozó legyél, azaz hivatalosan a mikrovállalkozás kategóriájába essél, vagy terveid szerint hamarosan ilyen típusú vállalkozásba fogsz.
A beérkezett pályázatokat a MOMents365 “vezetősége” zsűrizi (Andri Diána, Táncsics Judit és Szabó Ági).

A FŐDÍJ

Egy értékes (de tényleg és nagyon!) ajándékcsomag,

melyet a MOMents Céges karácsonyi buliján adunk át, így akár rajta vagy a vendéglistán, akár nem, a nyertes pályázattal automatikusan kapsz egy belépőt a bulira.

Az ajándékcsomag tartalma egyelőre meglepi :)

Az értékes ajándékokon túl egy hosszabb interjút is készítünk veled, melyet megosztunk a közönségünkkel.

A nyertes pályázó továbbá egy oklevéllel is gazdagodik, ennek 2017-ben még kiemelt jelentősége lesz.