2015 novemberében lezártuk a MOMents365 fotóprojekt és közösség első szakaszát. Addig megtörtént minden, aminek meg kellett történnie: a kiállítás utána még 2-3 helyre vándorolt tovább, hogy történeteikkel még több vállalkozó vagy vállalkozást tervező anyukát biztassunk, támogassunk személyes példáinkkal.

Utána viszont egy jó hosszú, majdnem egy egész éves pihenő következett. Ez idő alatt újraterveztünk, álmodoztunk, figyeltünk, hogy nektek, a mi kis hű és lelkes táborunknak hogyan tudnánk a legtöbbet adni úgy, hogy ebben mi is jól érezzük magunkat, hogy a “főállásaink” mellett ez a tevékenység is feltöltsön, lelkesítsen minket.

Így újraszerveztük magunkat, jelenleg hárman szervezzük és álmodjuk a MOMents eseményeit.

Legfrissebb tagunk Andri Diána, aki nélkül nem születhettünk volna újjá. Csodálatosan átlátja a mi néha kusza terveinket, egyengeti útjainkat és jobbnál jobb megoldásokkal és ötletekkel áll elő, valamint eseményeink állandó és gyönyörű moderátora. :)

Táncsics Judit oszlopos tagja a MOMentsnek, majdnem a kezdetektől a fő szervezők között volt az első szakaszban is, a legképtelenebb ötleteinket rögtön megtorpedózza, de hoz helyette négy másikat. Néha egyik témából a másikba csak egy mondaton belül, de pont ezért a tempóért is szeretjük nagyon.

Főállásban pedig a Plukkido alapítója.

Végül itt vagyok én, Szabó Ági, az eredeti MOMents megálmodója, eddig nem sikerült kitúrniuk a projektből :). Boldogoan szervezem a 2.0 eseményeit is és nagy áldásnak tekintem, hogy ezzel a két csajjal dolgozhatunk ezen az ügyön. Amikor nem a MOMents ügyeit egyengetem, akkor főállásban fotózom, “munkáltatóim” családok és felnőttek, szóval bármi, ami emberből van. :) www.agiszabo.hu