A MOMents: bulik | közösség | támogatás

Fotóprojekt volt. Közösség lett. Bulikat, találkozókat, támogató és inspiráló együttléteket szervezünk. Egyedül Dolgozóknak.

A csapat Ebben lehet részed

A MOMentsről

15439762_1197055703710503_1252718463044742035_n

A történetünk

2015-től jelen pillanatokig, hosszú utat megtéve, sok munkaórát és szeretetet beletéve boldogan állunk neki a MOMents365 második szakaszának, helló 2.0!

(tovább…)

dav

Víziónk

A MOMents365 által indított HEKK rendezvénysorozatba azért vágtunk bele, mert éreztük a saját bőrünkön, hogy egyedül dolgozni jó, de mégis kimaradunk sok olyan “buliból”, amit csak a kisebb-nagyobb cégeknél, multinál dolgozók élhetnek meg. Ilyenek a karácsonyi céges bulik, az év végi bónusz, a főnök jószándékú motivációs elbeszélgetései, a munkahelyi pletykák a kávéfőző mellett, a csapatépítés, a szombati munkanap és még sorolhatnánk sok-sok jó kis dolgot. Viccelődünk ezekkel, miszerint “milyen kár”, hogy nem vehetünk részt ezekben egyedül, sokszor otthonról dolgozókként. Ezeket a témákat körüljáró “bulikat” főként szórakoztató céllal szervezzük,  miközben a rendezvényeket tarkító gegek népszerűsége által a HEKK a résztvevők vállalkozásának építését is szolgálja, legyen az a networkingben rejlő lehetőség, valós üzleti kapcsolatok születése.

Céges Buli Egyedül Dolgozóknak

Legfrissebb híreink

Gyere ingyen HEKK-elni

Nem bonyolítjuk túl, a MOMents egy önkéntes közösség. Mindenki annyit rak bele, amennyi erejéből, idejéből és lelkesedéséből telik vagy amire szépen, szempilláinkat rebegtetve és hajunkat dobálva megkérjük :)) Ennek megfelelően …