Miért jó neked, ha a tagunk vagy? Ingyenesen használhatod az irodánkat a Clusterhaus Budapestnél. Elsőként értesülhetsz a bulijainkról. Ez kettő, de az nem smafu.

 MOMents 365 – Csatlakozz!

Miért jó neked, ha MOMents-tag vagy? Ingyenesen használhatod az irodánkat a Clusterhaus Budapestnél (Budapest, Árboc u. 6., az Árpád-hídnál.) Elsőként értesülhetsz a bulijainkról. Később még lesznek más előnyök is, de szerintünk azért ez a kettő sem smafu. És például segíthetsz nekünk a rendezvényeinken. Mert azért ez tök jó móka. Tényleg.

Kik a tagjaink? Coachok, nyelvtanárok, tanácsadók. Használják az irodát forgatásokra is (vigyázat, az iroda nagyon pici, kérlek, előtte egyeztess velünk!). Ha egy rendezvényünk éppen gyerekbarát, akkor abban a szobában tudnak játszani hivatásos bébiszittereinkkel. Mini cégek megbeszélésekre használják (például mi is. Bár mi nem vagyunk cég. De megbeszélni szoktunk. Elég sokat :))

Hogyan lehetsz te is tagja a MOMentsnek? Részvényt kell vásárolnod. Mégpedig ennek az űrlapnak a kitöltésével.

Ha a pályázatodat elfogadtuk, felveszünk a saját kalendáriumunkhoz és úgy tudsz időpontot foglalni az iroda használatához.